Over Composita

Er wordt door ons gewerkt aan: vormgeving, webdesign,  reclame, grafisch ontwerp, innovatie, nog nieuwere media, tekst, copywriting, illustratie en fotografie.

Studio Composita

Composita is opgericht in 2005 en gevestigd in Het Paleis. Hier wordt door ons gewerkt aan: vormgeving, webdesign, reclame, grafisch ontwerp, innovatie, nog nieuwere media, tekst, copywriting, illustratie en fotografie.

 

Een composiet materiaal ontleend zijn grote kracht aan het samenvoegen van lagen met verschillende eigenschappen. In de vliegtuigindustrie resulteert het in lichte maar zeer sterke materialen. Zo werkt Composita met een vast team specialisten op verschillende terreinen. Dat houdt de organisatie licht, flexibel en gezond. Gelaagdheid is ook onze kracht.

 

Crossmedia Design

De grenzen tussen de ontwerp-domeinen vervagen steeds meer. Wat in het verleden gedrukt of statisch was, is nu vaak ook interactief. Composita is een crossmedia bureau dat kan omgaan met de grenzen en mogelijkheden van het nieuwe medialandschap. Door 25 jaar ervaring in zowel de ontwerppraktijk als in het nieuwe interactieve tijdperk, ontwerpen we even gemakkelijk een goede huisstijl als een websites.

 

In contact met onze klanten beginnen we normaal gesproken met een kennismakingsgesprek. Daarin bespreken wij dan uw ontwerpvraag, vertalen deze naar een concreet voorstel en werken dit uit in een heldere kostenraming. We maken dus vooraf een inschatting van het totaal aantal uren dat we denken nodig te hebben om de opdracht uit te voeren. Zo weet u precies waar u financieel aan toe bent.

 

Bent u geïnteresseerd om samen te werken? Neemt u dan even contact met ons op voor het maken van een afspraak.

 

© COMPOSITA 2019

Composita is opgericht in 2005 en gevestigd in Het Paleis. Hier wordt door ons gewerkt aan: vormgeving, webdesign, grafisch ontwerp, innovatie, nog nieuwere media, tekst, copywriting, illustratie en fotografie.